Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Unum. siddepladser og ståpladser i Foyeren og Cafeen.

Bemærk at der et begrænset antal siddepladser.Dørene åbnes kl. 20:00.
Kørestolsplads købes som almindelig billet.
Reservations muligheden stopper 5 dage før arrangementet.

Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten.
Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 20:00, til forhøjet pris.

 

Die Herren pressemeddelelse 2016/17: Die Herren Show 2016/17”U2-WeltKlasse”Die Herren – det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk- på 25. år!! Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2 ́s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren-koncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension! Til december lægger Die Herren allerede an til 2017 – og har valgt at gøre det i ”U2-WeltKlasse”s navn.Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2 hits, fest, energi, intensitet,nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystalisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.
Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt – kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”.
Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen! ”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig.
Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af!

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!