Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Die Herren pressemeddelelse – U2-BigBang 2017/18:Die Herren Show 2017/18 ”U2-BigBang”Die Herren og ”U2-BigBang Teorien”: Die Herren har fra det det første undseelige sekund – siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2 ́s musik – været i bevægelse mod noget større!
Større forståelse for U2 ́s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde.Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!
Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition – og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve – og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.
Efter mere end et kvart århundrede med U2 ́s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løftesangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!
Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter – som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet – nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.
Nærkontakten er essentiel for at skabe den bedste koncert!
Die Herren skaber selve braget – eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum – Et U2-BigBang! Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!
Livet er for kort til dårlige koncerter!
”U2-BigBang” er Die Herrens svar på hvordan en koncert skal skæres i 2018! Og de tager traditionen tro forskud på touren – allerede i december 2017

Information

Unum. siddepladser og ståpladser i Foyeren og Cafeen. Bemærk at der et begrænset antal siddepladser.

Dørene åbnes kl. 20:00.
Kørestolsplads købes som almindelig billet, ledsager skal også købe billet.
Reservations muligheden stopper 5 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten.
Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 20:00, til forhøjet pris.

Share This Post, Choose Your Platform!