Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dario Campeotto 60 års jubilæum
musikalsk foredragsshow

60 års jubilæum for hele Danmarks Dario Campeotto i 2019! Egentlig kunne vi ligeså godt skrive 70 års jubilæum, for i 1949 stod han nemlig øverst på plakaten som “Vidunderbarnet, den italienske-danske barnesanger Dario Campeotto” i et show i KB-Hallen (hvor i øvrigt Osvald Helmuth og Wandy Tworek også medvirkede). Kort tid efter blev karrieren afbrudt af en Dario-stemme i overgang. Derfor holder vi os til, at det hele startede i 1959, hvor Dario Campeotto var solist hos Otto Francker og hans kvintet i Restaurant Scandia på Rådhuspladsen.

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, tv-shows og et utal af optrædener rundt i landet — fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, og så var der naturligvis også “Angelique” i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark ved Dansk Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet, for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at 2019 bliver et specielt Dario-år: Den 1. februar 2019 fylder Campeotto 80 år, men som Dario siger “hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – jeg elsker det!”

Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor Dario med pianist Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) tager rundt i Danmark – ikke med et gigantisk show med orkester og dansepiger, men i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på. Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, berette om et langt liv i showbiz, og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior – Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra “O Sole Mio” til “I Danmark er jeg født” – og naturligvis “Angelique”. Dario vil fortælle om sit liv, og om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor Dario på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom Dario ærligt fortæller om knap så sjove perioder i den 60 årige karriere. Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast fra gang til gang: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald!

Køb billet her.https://v2.billetten.dk/seats/80960/1

Den 29/9 kl. 15:00 – Dørene åbner kl. 14:30
Nummererede siddepladser

GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.
For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808
www.nfteater.dk

Share This Post, Choose Your Platform!