Indlæser Begivenheder

Åh Danmark, du er et yndigt land.
Folk tænker altid på Nyhavn, Carlsberg og Den Lille Havfrue, men Conrad har været i Danmark længe nok til at vide, at det handler om andreakage, DSB-forsinkelser og at flyve dit Dannebrog (men kun i dagtimerne).

Efter tre udsolgte nationale turnéer er Conrad tilbage med sin unikke danglish blanding, der snakker om internationalt liv i det fremmede land, han kalder hjem. Han lærer mange ting, f.eks. rivaliseringen mellem Jylland-Sjælland dem-os (de er begge enige om, at Fyn er en prutbump, men faktisk drikker fynboer bare Albani og venter på den velfortjente uafhængighed!) Han har fundet ud af den kontroversielle Aksel Sandemose, Danmarks små byer. , fødselsdagstraditioner og hvordan danskerne laver en kop engelsk te.

ÆØÅ tilbyder en helt speciel rejse for lokale og internationale gennem livet i Danmark, fra kampe på dansk til de små ting, der får os til at elske dette sted.
Conrad er blevet et fyrtårn for engelsktalende komik i dejlig Danmark. Han er far, ægtemand, leder en engelsksproget komedieklub i Aarhus, skriver jævnligt for Københavns Post og garanterer en aften med ekstrem hygge.
Gud fornøjelse!

Share This Post, Choose Your Platform!