Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
JULEFROKOST ARRANGEMENT
Billetter placeres i købes navn, ved borde. Billetten er inkl. julefrokost buffet, øl, vand, vin, longdrinks, 3 snaps under spisning + 3 bar kuponer
GARDEROBE er påkrævet.Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr.
For yderligere info, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800. www.nfteater.dk
JULEFROKOST 2019
Hvor skal den holdes ? Det skal den selvfølgelig på Nykøbing F Teater.
Som noget helt nyt laver Nykøbing F. Teater – 4 store anlagte juleshows med masser af underholdning og fest bagefter.Med inspiration fra Wallmans i København, har vi tænkt at det kan vi også lave tilsvarende hernede på Sydhavsøerne.
Teatret har længe haft lyst til at lave noget større og unikt, fordi vi har teatrets muligheder for store shows.
Vi vil gerne bruge de erfaringer vi har fra mange års revyer, og koble dem til julefrokoster. Derfor opstod Christmas Cabaret & Nightclub, så med ønsket om showet fra revyen og alle de glade ansigter fra tidligere julefrokoster, bliver det helt sikkert 4 sjove aftener med god underholdning og lækker mad og drikke.
I samarbejde med bl.a. NFH – Nykøbing Falster Håndboldklub glæder vi os til 4 festlige shows med høj kvalitet.
Vi går til bords, hvor vores restauratør Hotel Falster – serverer en udsøgt julemiddag ved bordene, med god hjælp af dansepigerne. Der vil være underholdning undervejs mellem retterne, hvor kunstnerne laver små indslag.
Efter maden vil der være en time med et flot underholdningsshow, hvor Brdr Olsen, Bob Ricketts med juleorkestret, sangerinde Anne Holse (Kendt fra flere Musicals), Teatrets Danseensemble anført af Katrine Bonde og entertainer Peter Nørgaard vil underholde. Med det hold er der gode muligheder for et flot show med masser af grin og dans.
KONFERENCIER:
Konferencier ved de fire shows bliver den velkendte Flemming Krøll, som på fornemste vis, vil binde aftenen sammen.
Efter showet spiller danseorkestret med Anne Holse, under ledelse af Jesper Mortensen op til dans.
Så er festen rigtigt godt i gang – og herfra sørger diskotekets svar på damptromlen, DJ Frandsen & IBKA for en festlig aften for alle.
PRIS:
Showet koster 1195, med fri bar under spisningen.Efterfølgende når bonnerne slipper op, kan der købes drikkevarer i barerne. Ønsker du overnatning i forbindelse med showet, så er Hotel Falster klar med denne mulighed inkl. Billet for kun kr. 1545,- / person
BILLETSALG:
Billetter købes via Ticketmaster eller i teatrets billetkontor fra d. 1/7 2019.
Vi forventer selv, at det også går hurtigt med billetsalget her i Nykøbing. I 2019 er kun 4 shows, og der kan kun være 300 spisende i salen pr aften – så vær klar ved tasterne når billetsalget går igang.
Information om arrangøren:Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

Billetbegrænsning

Der må maks. købes 50 billetter pr. person på dette arrangement.

Venligst overhold det maks. antal af billetter, der er angivet. Ordrer der overstiger dette maks. kan blive annulleret uden forbehold.

Share This Post, Choose Your Platform!