Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Her kan I læse lidt om musikken:

Cecilia Lindwall & Trio Classico
Læn dig tilbage og nyd stemingen fra de kendte koncerthaller. Med udgangspunkt i det flotte repertoire fra wienermusikken præsenterer vi en koncert med Cecilia Lindwall og Trio Classico. Besætningen er en ægte wienertrio, bestående af klaver, cello og violin.
Trioen er dannet til denne specielle lejlighed og med sopranen Cecilia Lindwall som frontfigur, er der lagt op til en musikalsk oplevelse, – lidt ud over det sædvanlige.
Repertoiret er en kavalkade af skønne klassikere. Fx sange fra Flagermusen, Den glade Enke, Czardas fyrstinden, andre wienermelodier og operetteperler. Musikken af bl.a. Lehar, Kalman og Strauss. Hele 2 x 40 min. underholdning med klassisk musik og sang i bedste Wienerstil.

Lidt om de medvirkende:
Cecilia Lindwall
Efter hendes anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som vinder af den internationale konkurrence i Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin året efter, har den svenske sopran Cecilia Lindwall arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige som en meget velrenommeret koncert- og operaanger. Hun har arbejdet med dirigenter som Christian Thielemann, Heribert Beissler, Franscesco Corti og Manfred Rosenberg der er tale om en sopran i særklasse.

Cecilia Lindwall har fået tildelt stipendium fra Ruud-Wallenberg i Norge og Neustadt Meistersingerkurs i Tyskland. Cecilia Lindwall er uddannet på The Norwegian State Accademy of Music and The State Accademy of Opera i Oslo.
Kapelmester Knud Rasmussen (piano)
Efterhånden en institution på opera- og musicalscenen. Knud Rasmussen akkompagnerer mange af de store navne når de optræder som solister, og medvirker også på rigtig mange turnéer, herunder med De 3 kgl. Tenorer, Opera on the Rocks og andre produktioner. En pianist, der er kendt for sin præcision og eminente pianospil.

Knud Rasmussen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og er i øvrigt også en dygtig, spændende og medrivende instruktør.
Andreas Orlowitz (violin)
Andreas Orlowitz er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1995 hos professor Peder Elbæk. Herefter gik turen videre til studier i Israel og Østrig. I 1998 konkurrerede Andreas Orlowitz sig ind i Copenhagen Phil.
Andreas Orlowitz har medvirket ved flere kammer- og solokoncerter i ind- og udland, især Polen har haft æren af violinisten.
Adam Stadnicki (cello)
Adam Stadnicki er født i Berlin 1986. Han begyndte at spille cello i 1993 med Anders Grøn som sin første lærer. Derefter fik han privat undervisning hos Professor Morten Zeuthen og Stanimir Todorov i perioden 1998-2005.
Studerede i solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos prof. Morten Zeuthen som solist og med sit kammerensemble Copenhagen Piano Quartet hos prof. Tim Frederiksen og Jens Elvekjær. Han har studeret ved Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris hos Professor Roland Pidoux og assistant Xavier Phillips.
I februar 2013 blev han sammen med Copenhagen Piano Quartet indstillet til det fornemme Leonie Sonnings musiklegat.

 

Køb billet her. https://www.ticketmaster.dk/event/cecilia-lindwall-trio-classico-billetter/470647

Arr: DET GODE SELSKAB
Inkl. 1 glas bobler
Dørene åbner kl. 13:00
Salen åbnes kl. 13:30

Num. siddepladser ved stolerøkker
Reserveret billetter skal afhentes inden arrangementet. Reservations muligheden stopper 7 dage før.
Evt. rest billetter sælges v/indgangen fra kl. 13:00.
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25kr.

For kørestolsplads, kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54731808 / 54731800
www. nfteater.dk

 

Share This Post, Choose Your Platform!