Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

POSITIVITET DER VIRKER!

– I PRIVAT OG PÅ ARBEJDET

Du kender ham måske i forvejen fra TV, radioen eller fra et af hans mange foredrag og kurser i positiv tænkning og personlig udvikling. Carsten Sommerskov er
forfatter, mentaltræner og direktør for Vækst A/S og Sommerskov International Inc.
En spændende aften i selskab med landets førende underviser i positivitet gennem mere end 25 år.

HVORDAN BEVARER VI LIVSGLÆDEN, OPTIMISMEN OG ARBEJDSGLÆDEN?

Der er ellers nok at blive negativ over for tiden. Terrortrusler, global opvarmning, svigermor, chefen, politikerne m.m. Så hvorfor tænke positivt?
Det er svært at bevare livsglæden og optimismen i en tid, hvor alle har travlt og er stressede, hvor den globale opvarmning truer, hvor globaliseringen uafladeligt banker på døren. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst!

FÅ OPSKRIFTEN!

Heldet følger de heldige? Eller kan man planlægge held? Både og … Men på denne aften lærer du at skabe dit liv som du ønsker: Vil du have et større selvværd? Vil du tabe et par kilo uden at gå på kur – kun ved hjælp af mentaltræning? Vil du holde op med at spise slik og søde sager? Holde op med at ryge uden at blive sur? Tage dig sammen til at motionere? Eller blot have mere overskud i dagligdagen. Carsten Sommerskov har metoder til det hele – og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion er han blevet maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 10 år (uden at savne det).

HVEM KA’?

Carsten Sommerskov taler af erfaring: Med et tab på Roskilde Banks gode råd på 5.5 mill. kroner har han formået at beholde sit positive og gode humør selv om hele pensionsopsparingen dermed var væk.
Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv. Han har trænet mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage igen. Han har trænet kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Han er kort sagt elitetræner og lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet.

P.S. UDNYT CHANCEN

Dørene åbnes kl 1800

https://foredrag.sommerskov.dk/billet-til-foredraget-positivitet-der-virker-med-carsten-sommerskov-den-22-november-2017-i-nykobing-falster-kl-19-til-21-30.html

Share This Post, Choose Your Platform!