Indlæser Begivenheder

LØRDAG DEN 30. SEPTEMBER 2023 DU ER INVITERET TIL BYENS BEDSTE FEST FOR BØRN OG UNGE

Den nye sportshal i Nykøbing Falster er klar til at slå dørene op til BYENS BEDSTE FEST for børn og unge Det sker lørdag, 30. september 2023 fra klokken 09.00 – 14.00 på adressen Nørre Boulevard. 4A, 4800 Nykøbing Falster.

Tag hele familien med og få en sjov dag fyldt med underholdning og spændende aktiviteter! Vi får besøg af Katrine Bille, Jungledyret Hugo og en hemmelig gæst Få malet ansigt af Sminketeatret Få glimmer-tattoos Se Sofus Sæbeboble boble med boblerne Vær kreativ i vores workshop Tag et smut i legeland eller oplev en masse sjove aktiviteter, som foreningerne byder ind med!

Kom glad – der er gratis entré! Hvis du vil sikre dig adgang, så hent billetter nu. Bemærk at der er en begrænsning på 4 stk. pr. husstand. For spørgsmål, kontakt Carina på tlf. 54731800

Unummereret pladser. Evt. restbilletter kan fås v/ indgangen fra kl. 8:00 på dagen. For kørestolsplads kontakt Nykøbing F. Teater på tlf. 54 73 18 00 GARDEROBE er gratis, og skal benyttes. Den er i Hal1 Der vil ligeledes være barnevognsparkering i Hal1, det er ikke tilladt at køre rundt med barnevogne indendørs, denne dag. PARKERING: Det er muligt at parkere på Cementen og på P.M. Møllersvej. Bemærk at der et begrænset pladser.

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!