Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

BLUES BREW er et hold af garvede bluesmusikere som har fundet sammen om at spille egne numre kombineret med de gamle klassikere af navne som BB King, Freddie King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford. På kort tid har bandet markeret sig som et nyt lovende bluesnavn og har kun fået rosende omtale. Et oplagt valg til både festivaller, spillesteder og værtshuse men også til fester hvor autentisk blues og en sej guitar-tråd bliver værdsat. Musikken er absolut egnet til dans.

Med Chægs fede vokal og keyboard, Kims bluesy guitar, Jacobs stilsikre harpe/guitar og Henrik og Jesspers sejt svingende backing er BLUES BREW et klart valg til enhver fest eller koncert hvor den seje blues værdsættes.
Vi spiller både egne sange og alle de kendte blues-klassikere i egne arrangementer. Inspirationen kommer fra navne som BB King, Freddie King, Robert Cray, Eric Clapton, Alman Brothers Band, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford. Bandet kan udvides med blæsere og mundharpe til større arrangementer. Vi er pladeaktuelle med nyt album “Life in the Blues Lane” udelukkende med egne numre som udgives november 2019 på alle net-medier incl Spotify og I-Tunes. Besætningen er Per “Chæg” Christensen, vokal og keyboard, Kim Emmanuel Raffel, guitar, Jacob Kragh, harpe og guitar, Henrik Mathiassen, bas og Jessper Petersen, trommer.
Information om arrangøren:

Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

 

Gebyrer:
Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 19:00 For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 www.nfteater.dk

Share This Post, Choose Your Platform!