Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Biografi
De tre søstre kan ikke huske hvornår eller hvorfor de begyndte at spille, musikken har altid bare været der. I deres sene teenageår gik søstrene sammen med deres far, der i årtier var et enmandsband, der spillede gamle blues og country-melodier til livets ophold. De navngav bandet Slaptones og udgav to albums på EMI Sverige.

Dette fundament af klassisk “rodmusik og Americana” slog sig ned i deres hjerter, men vakt også trangen til at bryde reglerne for traditionel musik. Baskery er et band, der er bygget på hvad tre mennesker kan gøre sammen, og det handler om at dreje musikken på hovedet og blande punkens ligefremhed med diskret sangeren / sangskriveren.

Det første album, “Fall Among Thieves” (2008) blev indspillet i Stockholm, co-produceret af Lasse Mårtén (Pink, ‘Peter, Bjorn og John’, Kelly Clarkson). “Nye venner” (2011) opfølgningen, bandet omtalte det som “sigøjneralbum”, da det hovedsageligt blev sporet på vejen i forskellige hotelværelser og bandlejligheder, derefter blandet i Berlin af Blackpete (Depeche Mode, Joe Jackson , Peter Fox).

Som en kontrast til de to første albums, der tog flere måneder at fremstille, blev den tredje “Little Wild Life” indspillet i løbet af ti dage i et gammelt danse studio konverteret til et studie i det tidligere øst-Berlin, co-produceret af Matt Wignall (Cold War Kids, J. Roddy Walston).

Alle tre albums fik stor anerkendelse af pressen og er udgivet i adskillige lande. Udgivelserne i kombination med nådeløs turnering har givet bandet et ry som en af musikens scenes mest bemærkelsesværdige live-handlinger.


Unum. siddepladser og ståpladser i Foyeren og Cafeen. Bemærk at der et begrænset antal siddepladser.

Dørene åbnes kl. 19:00.
Kørestolsplads købes som almindelig billet, ledsager skal også købe billet.
Reservations muligheden stopper 7 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten.
Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 19:00, til forhøjet pris.

 

Share This Post, Choose Your Platform!