Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Any Colour You Like – A Tribute To Pink Floyd Any Colour You Like er et 9 mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

Ambition Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter – alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.

Dedikation

Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen – ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances.

Vellyd

Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler.Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

https://www.youtube.com/watch?v=ddsCZ2UUOzY

https://www.facebook.com/events/2327581444188294/

https://www.instagram.com/anycolour.dk/

https://www.facebook.com/acyl2017/

Bandet.

Søren Bjarnøe /

Leedsang & guitar Henrik William Andersen /

Leedguitar Ole Jan Andersen /

Trommer Rasmus Solomon Lundsbjerg /

Bas & vocal Anders Frøkjær Mørch /

Vocal, keys & percussion Martin J Ernst /

Saxofon & keys Anne Nørgaard /

Vokal Mette Frøkjær Hansen /

Vokal Line Hummel /

Vokal Vi ses et sted derude – ACYL

Køb billet her. https://www.ticketmaster.dk/event/any-colour-you-like-a-tribute-to-pink-floyd-billetter/473747

Unum. siddepladser og ståpladser. Dørene åbnes kl. 20:00. Kørestolsplads købes som almindelig billet. Reservations muligheden stopper 5 dage før arrangementet. Reserveret billetter skal afhentes inden koncerten. Evt. restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 20:00, til forhøjet pris.

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!