Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om Thomas Ulrik Larsen – Rockforedrag
Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv’et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.
Thomas Ulrik Larsen er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.
Thomas var medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…” da emnerne var Gasolin’ og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin’ er den største lyttersucces i serien. Desuden har Thomas medvirket i “Klog på sprog” på DR P1, hvor emnet var Shu-bi-duas tekstunivers.

Any Colour You Like – A Tribute To Pink Floyd – Koncert
Any Colour You Like er et 9 mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.
Ambition
Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter – alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.
Dedikation
Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen – ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances.
Vellyd
Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler. Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

 

Bandet
Søren Bjarnøe / Leedsang & guitar
Henrik William Andersen / Leedguitar
Ole Jan Andersen / Trommer & Effekter
Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vocal
Anders Frøkjær Mørch / Vocal, keys & percussion
Martin J Ernst / Saxofon & keys
Anne Nørgaard / Vokal
Mette Frøkjær Hansen / Vokal
Pernille En?e Ryge / Vokal

Vi ses et sted derude – ACYL
Information om arrangøren:
Nykøbing Falster Teater Torvet 3, 4800, Nykøbing F, Danmark

https://rockforedrag.dk/

Gebyrer:
Alle priser er inkl. gebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Unum. siddepladser Denne aften byder på rockforedrag med Thomas Ulrik Larsen og efterfølgende koncert med Any Colour You Like. det er muligt kun at købe billet til koncerten. Reservations muligheden stopper 7 dage før. Reserverede billetter skal afhentes inden arrangemenet. Evt. restbilletter sælges v/ indgangen fra kl. 18:30 til foredrag+koncert og kl. 20:15 kun til koncert, til forhøjet pris. 19:30 foredrag + koncert (dørene åbnes kl. 18:30) 21:00 koncert (dørene åbnes kl. 20:15) GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris 25 kr. For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800. www.nfteater.dk

Share This Post, Choose Your Platform!