Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

ANDEN BRINGER UD – klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren.

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt – sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen “Anden bringer ud”.

”Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder at ikke to aftener er ens” siger Anders.

Puljen af materiale er udviklet gennem de sidste to-tre år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Det indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i ”Anden 25”, samt helt nye bits og chunks der skrives fra dag til dag. Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt – én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær – og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

Information

Arr. Nykøbing F. Teater.

Num. siddepl. ved stolerækker.
Varighed: ca. 1 ½ time uden pause.
GARDEROBE er påkrævet. Overtøj må ikke medbringes i salen. Pris: 25kr.
BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet, og vil medføre bortvisning.

For kørestolspladser, kontakt Nykøbing Teater på tlf. 54731800 / 54731808
www.nfteater.dk

Alle pladser 395 + gebyr.

Køb billet her https://www.billet.dk/anders-anden-matthesen#bio

 

 

Share This Post, Choose Your Platform!