Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. En verden hvor kaniner kan tale, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men brutalt hugger hovederne af folk.Vær med når danser og performer Tilde Knudsen fortæller sin version af den elskede historie om Alice i Eventyrland af Lewis Carroll. Med sig har hun en kuffert fuld af fantasifulde kostumer. De er baseret på geometriske former,som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør.

 

​Forestillingens udgangspunkt er de fantasifulde kostumer, der er skabt af engelske designer Susan Marshall.  Tilde Knudsen fortæller: ”Normalt når man skaber en teaterforestilling så bliver kostumerne skabt og kommer på scenen hen imod slutningen af forløbet. Men sammen med Susan Marshall har vi arbejdet på en anden måde: Vi tog afsæt i kostumerne og de geometriske former fra dag et, og så gav vi liv til figurerne fra eventyret ud fra dem. Det har været en spændende og anderledes måde at arbejde på, og har givet forestillingen et stærkt visuelt udtryk”.

Figurerne fra Alice i Eventyrland kommer til live til musik skabt af komponist Klaus Risager, der med instrumenter og reallyde har skabt et sfærisk lydunivers, der veksler mellem enkelthed, vildskab og kaos.

 

 

 

Medvirkende: Tilde Knudsen

Kostumier: Susan Marshall

Instruktør: Peter Kirk

Komponist: Klaus Risager

Koreografisk konsulent: Liv Mikaela Sanz

Video: Emile Carlsen, Møn Sessions

Varighed: Ca. 40 min.

Alder: For børn fra 5-10 år og deres voksne

Share This Post, Choose Your Platform!